Oldendorff: Mega deals με κινεζικές εταιρείες leasing

Oldendorff: Mega deals με κινεζικές εταιρείες leasing

283
Oldendorff: Mega deals με κινεζικές εταιρείες leasing

Η γερμανική Oldendorff Carriers, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά των dry bulk carriers, σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, επεσήμανε ότι κατά την διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών ολοκλήρωσε 23 συμφωνίες με τρεις κινεζικές εταιρείες leasing για την πώληση μεταχειρισμένων αλλά και νεότευκτων πλοίων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μακροχρόνια συνεργασία με τα κινεζικά ναυπηγεία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Oldendorff συνεργάζεται με ναυπηγεία της Κίνας από το 1986 με τον συνολικό αριθμό των ναυπηγηθέντων πλοίων που θα έχει παραλάβει η εταιρεία από τα ναυπηγεία της Κίνας έως το 2021 να ανέρχεται στα 106.

Σε ό,τι αφορά το διάστημα 2019- 2021 η Oldendorff αναμένει να παραλάβει 32 νέα πλοία από ναυπηγεία της Κίνας και της Ιαπωνίας. Σήμερα η Oldendorff διαχειρίζεται έναν στόλο 166 πλοίων, συνολικής χωρητικότητας 63.784.147 τόνων.

Φωτό: Oldendorff Carriers

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.