Navios Containers: Αύξηση στόλου για την Αγγελική Φράγκου

Navios Containers: Αύξηση στόλου για την Αγγελική Φράγκου

1593
Navios Containers: Αύξηση στόλου για την Αγγελική Φράγκου

Στον οικονομικό της απολογισμό για το α’ τρίμηνο του 2019, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, προχώρησε την Δευτέρα 6 Μαΐου η Navios Maritime Containers L.P.

Ειδικότερα η κ. Αγγελική Φράγκου, η οποία ηγείται της εταιρείας, δήλωσε ικανοποιημένη για την οικονομική πορεία της εισηγμένης στο Νasdaq εταιρείας κατά το α’ τρίμηνο του 2019, διάστημα κατά το οποίο τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν στα $31,8 εκατ. και τα κέρδη EBITDA στα $12 εκατ.

Παράλληλα η κ. Φράγκου πρόσθεσε ότι σε λιγότερο από δύο χρόνια η Navios Containers αύξησε τον στόλο της στα 30 πλοία, τα οποία αποκτήθηκαν σε πολύ χαμηλή τιμή με πιο πρόσφατο παράδειγμα την απόκτηση δύο containerships χωρητικότητας 10.000 TEUs έκαστο. Τα δύο αυτά πλοία, οι ημερήσιοι ναύλοι των οποίων κινούνται στα $27.000, είναι σε μακροχρόνια ναύλωση και μπορούν να αποφέρουν EBITDA $35,2 εκατ., κατέληξε η κ. Φράγκου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.