Με την υποστήριξη της ΜΑΝ Energy Solutions ο 5ος Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος...

Με την υποστήριξη της ΜΑΝ Energy Solutions ο 5ος Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος της Ολυμπίας

91
Με την υποστήριξη της ΜΑΝ Energy Solutions ο 5ος Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος της Ολυμπίας

Ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας, φιλοξένησε τον 5ο Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Ολυμπίας την Κυριακή 31 Μαρτίου με μεγάλη και ενεργή συμμετοχή.

Αθλητές τόσο από τον εγχώριο αθλητικό κόσμο όσο και την παγκόσμια δρομική κοινότητα συμμετείχαν στον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο των 42.195 και 21.0975 μέτρων αντιστοίχως σημαίνοντας και την έναρξη του εαρινού προγράμματος μαραθωνίων.

Η ΜΑΝ Energy Solutions υποστήριξε ενεργά τον συγκεκριμένο θεσμό που έκλεισε τα 5 χρόνια λειτουργίας του, και έστρεψε τα φώτα της διεθνούς κοινότητας μαραθωνοδρόμων, δίνοντας το έναυσμα για την ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση του Μαραθωνίου Ολυμπίας παγκοσμίως.

Όπως δήλωσε ο κος. Χριστοδουλόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ Energy Solutions Ελλας «Ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας παγκοσμίως, και η ΜΑΝ είναι υπερήφανη που μετέφερε τα μηνύματα και τις αξίες του Ολυμπιακού ιδεώδους υποστηρίζοντας την συγκεκριμένη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.