Η HEMEXPO έδωσε το παρών στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Sea Asia 2019

Η HEMEXPO έδωσε το παρών στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Sea Asia 2019

113
Η HEMEXPO έδωσε το παρών στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Sea Asia 2019
Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από το Enterprise Greece και την ΗΕΜΕΧΡΟ σε μια ακόμα πολύ μεγάλη ναυτιλιακή έκθεση, την Sea Asia Singapore.

Εκατοντάδες συναντήσεις με υποψήφιους πελάτες είχαν οι εταιρείες μέλη της ΗΕΜΕΧΡΟ στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Sea Asia 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Σιγκαπούρη, 9 με 11 Απριλίου 2019.

Στην μεγαλύτερη ναυτιλιακή πρωτεύουσα του κόσμου ταξίδεψαν οι εταιρείες D. KORONAKIS, EMMIS, EVAL, LAROS by PRISMA ELECTRONICS, OLYMPIA ELECTRONICS και MARINETRAFFIC με σκοπό να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τους. Το ελληνικό περίπτερο διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη φορά από την HEMEXPO – Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) σε συνολική επιφάνεια 120 τμ. Η Enterprise Greece, ως ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, συνδράμει και υποστηρίζει τις ελληνικές εταιρείες αφενός στην προσπάθειά τους να διεθνοποιηθούν και αφετέρου να καθιερώσουν τα ελληνικά προϊόντα ως καινοτόμα και υψηλής αξίας.

Η επιχειρηματική αποστολή στην Σιγκαπούρη εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης της κεντρικής στρατηγικής της ΗΕΜΕΧΡΟ για εξωστρέφεια των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και στην προσπάθεια που κάνουν να αποκτήσουν ένα πολύ σημαντικό μερίδιο και στις αγορές της Ασίας.

Σύμφωνα με εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετείχαν στην έκθεση Sea Asia, ήδη καταγράφεται τεράστια διαφορά σε σχέση με την πρώτη επίσκεψη πριν από 3 χρόνια. Από διερευνητικές επαφές, το 2016, φτάσαμε φέτος να πραγματοποιούμε και απευθείας πωλήσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης.

«Αναμφισβήτητα αποτελεί μια έκθεση επισκεπτών ποιότητας παρά ποσότητας και για αυτό το λόγο έχει καθιερωθεί ως must attend στο ημερολόγιο των διεθνών εκθέσεων που ενεργά συμμετέχει η εταιρεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στέφανος Χαρτοματζίδης από την Prisma Electronics.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.