Η μαρίνα Αλίμου στα χέρια της «Άκτωρ Παραχωρήσεις»

    239
    Η μαρίνα Αλίμου στα χέρια της «Άκτωρ Παραχωρήσεις»

    Σε νέα εποχή μπαίνει η μαρίνα Αλίμου καθώς μετά την ηλεκτρονική δημοπρασία (e-Αuction) που διοργανώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ για πρώτη φορά για έργο παραχώρησης, η «Άκτωρ Παραχωρήσεις» αναδείχθηκε πλειοδότρια στο διαγωνισμό για την ανάθεση σύμβασης παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας για περίοδο 40 ετών.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Άκτωρ Παραχωρήσεις», η προσφορά της εταιρείας, η οποία ανήλθε στα 57,5 εκατ. ευρώ, αναδείχθηκε ως βέλτιστη κατά την διαγωνιστική διαδικασία. Να σημειωθεί ότι η μαρίνα του Αλίμου είναι η μεγαλύτερη μαρίνα των Βαλκανίων με 1.100 θέσεις ελλιμενισμού και σήμερα λειτουργεί ως μαρίνα εκκίνησης για μεγάλο αριθμό μικρών επαγγελματικών ιστιοπλοϊκών σκαφών αναψυχής.

    Αναφερόμενος στην συμφωνία ο κ. Δημήτρης Καλλιτσάντσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Άκτωρ Παραχωρήσεις», τόνισε ότι ένα ακόμα εξαιρετικό έργο παραχώρησης προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας  επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της εταιρείας στον τομέα αυτό και την ικανότητά της να διαμορφώνει διεθνώς ανταγωνιστικές προτάσεις ανάδειξης και αξιοποίησης καίριων υποδομών της Ελλάδας.

    Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.