WISTA Hellas: Ο ετήσιος χορός της

WISTA Hellas: Ο ετήσιος χορός της

687
WISTA Hellas: Ο ετήσιος χορός της
Το ΔΣ της WISTA Hellas. (Α-Δ): Η κ. Μάρσια Ιωαννίδη, η κ. Έλπη Πετράκη, η κ. Ιωάννα Τοπάλογλου, η κ. Αγγελική Χάρτμαν και η κ. Μαρία Αγγελίδου.

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, περίπου 220 μέλη και φίλοι της WISTA Hellas συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο InterContinental για την ετήσια χοροεσπερίδα του Σωματείου. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Υποναύαρχος κύριος Θεοφανόπουλος, ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, η Πρέσβης της Χιλής στην Αθήνα κα Pia Busta, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γεώργιος Πατέρας, ο Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Αλεξανδράτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Πρόεδρος του International Propeller Club, Port of Piraeus, Γιώργος Ξηραδάκης, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού – Δήμου Πειραιά και Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κυρία Ειρήνη Νταϊφά. Τη WISTA Hellas τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Φορέων και Οργανισμών καθώς επίσης και εκπρόσωποι του ναυτιλιακού τύπου.

Η Πρόεδρος της WISTA Hellas, κ. Αγγελική Χάρτμαν, καλωσορίζοντας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους καλεσμένους, επεσήμανε το γεγονός ότι το 2019 έχει αφιερωθεί στο έτος συνειδητοποίησης της συμβολής των γυναικών στη ναυτιλία. Όπως ανέφερε, η «Ενδυνάμωση των γυναικών στη ναυτιλιακή κοινότητα» αποτελεί το θέμα που έχει επιλέξει ο IMO για το 2019 στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας, προκειμένου να αυξηθεί η συνειδητοποίηση της σημασίας της ισότητας των φύλων και να τονιστεί η σημαντική συμβολή των γυναικών στον ναυτιλιακό τομέα παγκοσμίως. Πρόσθεσε επίσης, ότι από τις 5 Ιουλίου, 2018 η WISTA International έχει συμβουλευτικό καθεστώς στον IMO. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς που πέρασε.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.