Παρακολουθείστε το Global Commodity Risk Management Forum με ειδικές εκπτώσεις

Παρακολουθείστε το Global Commodity Risk Management Forum με ειδικές εκπτώσεις

83
Παρακολουθείστε το Global Commodity Risk Management Forum με ειδικές εκπτώσεις

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της καταγραφής όλων των σημαντικών γεγονότων και εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία και εφοδιαστική αλυσίδα τα Ναυτικά Χρονικά θα συμμετάσχουν στο 4o Annual Global Commodity Risk Management Forum. Το διεθνές forum θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Μαΐου στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο Hilton Canary Wharf.

Tα Ναυτικά Χρονικά έχουν εξασφαλίσει για τους συνδρομητές τους δύο προσκλήσεις με έκπτωση 50% έκαστη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες του φόρουμ. Για την χορήγηση της εν λόγω έκπτωσης θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας, ενώ για οποιαδήποτε άλλη εγγραφή συνδρομητών των Ναυτικών Χρονικών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 4th Annual Global Commodity Risk Management Forum θα παρέχεται έκπτωση 15%. Για να κάνετε εγγραφή και να επωφεληθείτε από την προσφορά επικοινωνήστε στο παρακάτω e-mail: jessica@commoditiespeople.com.

Να σημειωθεί ότι οι προσφορές αυτές δεν συνδυάζονται με άλλες και είναι επιλέξιμες μόνο για νέες εγγραφές. Επιπλέον, στο ComRisk2019 μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς κόστος commodity trading, producing και consuming companies, μέλη της ECA.

Το ComRisk2019 είναι το μοναδικό συνέδριο στην Ευρώπη που φέρνει σε επαφή ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς commodities προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την βελτιστοποίηση των πρακτικών αξιολόγησης των σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών, απαραίτητων για την εργασία τους. Ιδιαίτερα το φετινό συνέδριο καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με την διαχείριση του κινδύνου μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.

ψομρισκ 3

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.