Τί συνέβη στην πτήση της Sky Express με προορισμό τη Λήμνο;

Τί συνέβη στην πτήση της Sky Express με προορισμό τη Λήμνο;

1212
Τί συνέβη στην πτήση της Sky Express με προορισμό τη Λήμνο;

Ένα ατυχές συμβάν στη χθεσινή πτήση GQ322 της Sky Express από την Αθήνα στη Λήμνο, λίγα λεπτά μετά την απογείωση, οδήγησε στην επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Sky Express, το αεροσκάφος αναχώρησε στην προγραμματισμένη του ώρα από Αθήνα για Λήμνο. Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν κατά την απογείωση και εμφάνισης τεχνικής ένδειξης, ο κυβερνήτης, ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μετά τους ελέγχους από που διενεργήθηκαν, δεν διαπιστώθηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα.

Σε καμία περίπτωση δεν έγινε χρήση σωσιβίων, όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα, ούτε τέθηκε θέμα παροχής ασθενοφόρων, ούτε πυροσβεστικών οχημάτων στους επιβαίνοντες, οι οποίοι αναχώρησαν κανονικά με επόμενη πτήση στις 22:18 για τον τελικό προορισμό.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.