Προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για τη ναυτιλία από την Tototheo Maritime

Προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για τη ναυτιλία από την Tototheo Maritime

135
Προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για τη ναυτιλία από την Tototheo Maritime

Η Tototheo Maritime, παροχέας υπηρεσιών συνδεσιμότητας και άλλων τεχνολογικών λύσεων για τη ναυτιλία εισήλθε σε συμφωνία με την Iridium (IRDM:NSQ) για να προσφέρει την υπηρεσία Iridium CertusSM.

Η υπηρεσία Iridium CertusSM παρέχει παγκόσμια δορυφορική κάλυψη υψηλής απόδοσης σε ανταγωνιστικές τιμές, υποστηρίζοντας έτσι σημαντικές λειτουργίες επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως εφαρμογές IoT (Internet of Things), ευημερία του πληρώματος και κρίσιμες υπηρεσίες ασφάλειας.

Η υπηρεσία στηρίζεται στο δίκτυο δορυφόρων Iridium® NEXT και παρέχει αξιόπιστη συνδεσιμότητα πρώτης τάξεως παγκοσμίως με ταχύτητες να ξεκινούν από 352Kbps και δυνατότητα αναβάθμισης στα 704Kbps εντός του 2019.

«Η Tototheo Maritime παρέχει λύσεις τεχνολογίας στη ναυτιλία εδώ και δεκαετίες,» είπε ο co-CEO της εταιρείας κ. Σωκράτης Θεοδοσίου. «Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να παρέχουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας  μια ευρεία επιλογή δυνατοτήτων και εξατομικευμένων λύσεων όσο αφορά τις επικοινωνίες τους, με τελικό στόχο πάντα τη βελτιστοποίηση λειτουργίας των στόλων τους.»

Με τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σε όλες τις πτυχές εργασιών πάνω στο πλοίο, από απλό email μέχρι και την διαχείριση πολύπλοκων συστημάτων αισθητήρων, η υπηρεσία Iridium CertusSM παρέχει μια ισχυρή βάση για λύσεις ευημερίας του πληρώματος, τηλεφωνίας και μηνυμάτων. Πλοία με εγκατεστημένα συστήματα VSAT μπορούν να συμπληρώσουν τις υπηρεσίες τους με τις υβριδικές λύσεις που παρέχει η Iridium για περιοχές όπου τα VSAT μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως συμφόρηση δικτύου, δορυφορική κάλυψη ή νομοθεσίες.

«Όπως με όλες τις υπηρεσίες μας θα παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για την πλατφόρμα Iridium CertusSM,» πρόσθεσε ο κ. Θεοδοσίου. «Η ομάδα μας είναι πλήρως εξοπλισμένη για να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση, παροχή και εγκατάσταση εξοπλισμού και όλες τις συναφείς υπηρεσίες.»

Η υπηρεσία Iridium CertusSM αναμένεται να είναι διαθέσιμη νωρίς το 2019.

Φωτό: Tototheo Marine

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.