Siemens και Aker στην υπηρεσία της βιομηχανίας πετρελαίου

Siemens και Aker στην υπηρεσία της βιομηχανίας πετρελαίου

92
Siemens και Aker στην υπηρεσία της βιομηχανίας πετρελαίου

Η Siemens και η Aker Solutions υπέγραψαν μία συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη ψηφιακών προϊόντων, λογισμικού και υπηρεσιών με στόχο την κάλυψη, μεταξύ άλλων, των αναγκών στην βιομηχανία του πετρελαίου και φυσικού αερίου, με βάση την πλατφόρμα μηχανική της Siemens Comos.

Οι λύσεις που θα παρέχει η Aker μαζί με τον γερμανικό γίγαντα της τεχνολογίας Siemens θα επιτρέψει στους χρήστες των νέων υπηρεσιών να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων και να επιλύσουν σημαντικές τεχνικές προκλήσεις, επιτρέποντας την βελτίωση της απόδοσης, της συντήρησης αλλά και των όρων λήψης επενδυτικών αποφάσεων.

Siemens και Aker Solutions στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συμφωνίας θα εργαστούν από κοινού για να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων, από συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης δεδομένων έως εφαρμογές λογισμικού για μηχανική και προσομοίωση καθώς και βιομηχανικά ψηφιακά δίδυμα, με εφαρμογή όχι μόνο στην βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και πέραν αυτής.

Φωτό:  Copyright – Aker Solutions

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.