Στα 16 τα υπό διαχείριση πλοία της TMS Cardiff Gas

Στα 16 τα υπό διαχείριση πλοία της TMS Cardiff Gas

611
Στα 16 τα υπό διαχείριση πλοία της TMS Cardiff Gas

Η TMS Cardiff Gas υπέγραψε συμφωνία με την Hyundai Heavy Industries (HHI) και την Samsung Heavy Industries (SHI) για τη ναυπήγηση ενός LNG carrier, χωρητικότητας 174.000 κυβικών μέτρων, το οποίο θα διαθέτει σύστημα πρόωσης XDF (σύστημα πρόωσης με κύρια μηχανή που χρησιμοποιεί δυο είδη καυσίμου (dual fuel) και στην οποία κατά τη λειτουργία με αέριο, αυτό εισάγεται σε χαμηλή πίεση).

Το πλοίο αναμένεται να παραδοθεί στην εταιρεία την περίοδο 2020- 2021. Με την παράδοση του νέου LNG carrier, η TMS Cardiff Gas θα διαχειρίζεται πλέον έναν στόλο από 16 πλοία.

Συγχρόνως ο κ. Χρήστος Οικονόμου, ιδρυτής της TMS Cardiff Gas, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του εξασφάλισε συμφωνία χρονοναύλωσης με την Shell για τέσσερα πλοία της, κατηγορίας X Carrier.

Οι παραπάνω συμφωνίες επιβεβαιώνουν την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της TMS Cardiff Gas στην αγορά του LNG, με την εταιρεία να στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη επέκταση του στόλου της με νέα πλοία τα επόμενα έτη.

Φωτό: TMS Cardiff Gas

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.