H κερδοφορία φέρνει χαμόγελα στην Diana Shipping

H κερδοφορία φέρνει χαμόγελα στην Diana Shipping

496
H κερδοφορία φέρνει χαμόγελα στην Diana Shipping

Η Diana Shipping, εισηγμένη εταιρεία διαχείρισης και ιδιοκτησίας πλοίων ξηρού φορτίου ελληνικών συμφερόντων, εξέδωσε τα εταιρικά της αποτελέσματα για το γ’ τρίμηνο του έτους την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία κατέγραψε καθαρά κέρδη $14,8 εκατ. κατά το γ’ τρίμηνο του έτους όταν το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι εμφάνιζε καθαρές ζημίες ύψους $24,5 εκατ.

Από την άλλη, τα έσοδα από τις χρονοναυλώσεις πλοίων της εταιρείας κατά το ίδιο διάστημα ανήλθαν στα $61,5 εκατ. συγκριτικά με τα $43,9 εκατ. του γ’ τριμήνου του 2017. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η αύξηση αυτή προήλθε από τους αυξημένους μέσους ναύλους τους οποίους πέτυχε η εταιρεία για τα πλοία της κατά το χρονικό αυτό διάστημα.

Παράλληλα η Diana κατέγραψε συνολικά  για το α’ εννιάμηνο του έτους, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, καθαρά κέρδη $13,7 εκατ. όταν το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι οι καθαρές ζημίες της εταιρείας έφταναν τα $74,8 εκατ. Τέλος τα έσοδα από τις χρονοναυλώσεις των πλοίων της το α’ εννιάμηνο του 2018 διαμορφώθηκαν στα $163,3 εκατ., ενώ ένα χρόνο πριν ο αριθμός αυτός «άγγιξε» τα $113 εκατ.

Φωτό: Diana Shipping

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.