Κερδοφορίας συνέχεια για την Star Bulk

Κερδοφορίας συνέχεια για την Star Bulk

289
Κερδοφορίας συνέχεια για την Star Bulk

Στον οικονομικό της απολογισμό για το γ΄ τρίμηνο του έτους προχώρησε πρόσφατα μία ακόμη ναυτιλιακή ελληνικών συμφερόντων και συγκεκριμένα η Star Bulk.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Star Bulk κρίνονται ιδιαίτερα βελτιωμένα, καθώς τα κέρδη της για το γ’ τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα $26,1 εκατ., ενώ συνολικά κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2018, τα κέρδη της Star Bulk διαμορφώθηκαν στα $46,68 εκατ.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου της, η εισηγμένη στον Nasdaq εταιρεία, παρέλαβε στις 10 Οκτωβρίου το Supramax Star Bright, ναυπηγημένο το 2010, ενώ στις 16 Νοεμβρίου παρέλαβε το Ultramax Star Anna ναυπηγημένο το 2015, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Πέτρος Παππάς, CEO της Star Bulk, τόνισε ότι το γ’ τρίμηνο του έτους σηματοδοτεί το τέταρτο συνεχόμενο κατά το οποίο η εταιρεία του παρουσίασε κέρδη, ενώ αναφερόμενος στους νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς του ΙΜΟ σημείωσε ότι στόχος είναι η εγκατάσταση scrubbers σε όλα τα πλοία του στόλου της πριν το τέλος του 2019.

Φωτό: Star Bulk

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.