Ρεκόρ στις παραγγελίες πλοίων για τα Fincantieri

Ρεκόρ στις παραγγελίες πλοίων για τα Fincantieri

184
Ρεκόρ στις παραγγελίες πλοίων για τα Fincantieri

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri κατέγραψαν έσοδα ύψους 2,95 δις ευρώ το πρώτο εννιάμηνο του 2018, αύξηση κατά 8,5% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Για την ίδια περίοδο η αξία του βιβλίου παραγγελιών για νέα πλοία των ιταλικών ναυπηγείων ανήλθε σε 32,5 δις ευρώ, σε σχέση με τα 26 δις του περασμένου έτους, αγγίζοντας επίπεδα ρεκόρ. Στην παρούσα φάση το βιβλίο παραγγελιών των Fincantieri περιλαμβάνει 104 πλοία, τα οποία εκτιμάται ότι θα παραδοθούν στις εκάστοτε εταιρείες μέχρι το 2027.

Ο κ. Giuseppe Bono, CEO των Fincantieri, ανέφερε ότι τα ιταλικά ναυπηγεία βρίσκονται σε μία πολύ καλή φάση της μέχρι σήμερα πορείας τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για ακόμα υψηλότερα εσόδα στο μέλλον και για ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης των ναυπηγείων στον ευρωπαϊκό και στον παγκόσμιο ναυπηγικό στίβο, μέσα από την δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών.

Φωτό: Fincantieri

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.