Oδηγός για την οικονομική πορεία της Dorian LPG οι ναύλοι

Oδηγός για την οικονομική πορεία της Dorian LPG οι ναύλοι

156
Oδηγός για την οικονομική πορεία της Dorian LPG οι ναύλοι

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίμηνο, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η Dorian LPG, συμφερόντων του Γιάννη K. Χατζηπατέρα.

Πιο συγκεκριμένα η, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, διαχειρίστρια και πλοιοκτήτρια εταιρεία gas carriers, κατέγραψε έσοδα της τάξεως των $40,8 εκατ., όταν ένα χρόνο πριν τα έσοδά της διαμορφώθηκαν στα $34,7 εκατ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η αύξηση των εσόδων αποτελεί απόρροια της αύξησης των time-charter-equivalent rates στα $20.973, όταν ένα χρόνο «άγγιζαν» τα $18.015.

Αναφερόμενος στον οικονομικό απολογισμό της Dorian LPG, ο κ. Χατζηπατέρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε ότι κατά το εν λόγω διάστημα η αύξηση της ζήτησης για VLGC πλοία οδηγήθηκε, κυρίως, από την αύξηση του όγκου των εξαγωγών με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ημερήσιοι ναύλοι.

Τέλος, ο κ. Χατζηπατέρας τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι αναμένονται παραλαβές VLGC πλοίων το 2019, οι οποίες επιδρούν αρνητικά στην προσφορά, η αγορά μοιάζει περισσότερο ισορροπημένη.

Φωτό: Dorian LPG

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.