Fincantieri: Ηγετική θέση στις ναυπηγήσεις κρουαζιερόπλοιων

Fincantieri: Ηγετική θέση στις ναυπηγήσεις κρουαζιερόπλοιων

153
Fincantieri: Ηγετική θέση στις ναυπηγήσεις κρουαζιερόπλοιων

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri ανακοίνωσαν ότι δέχθηκαν παραγγελία για τέσσερα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια από την MSC Cruises.

Τα τέσσερα κρουαζιερόπλοια αναμένεται να έχουν παραδοθεί στην MSC Cruises έως το 2023, με την τιμή ναυπήγησής τους να υπολογίζεται στα 2 δις ευρώ.

Το κάθε κρουαζιερόπλοιο εκτιμάται ότι θα έχει χωρητικότητα περίπου 64.000 GRT, ενώ θα διαθέτει 500 καμπίνες.

Επιπλέον, τα νέα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου των Fincantieri, θα ναυπηγηθούν με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με στόχο να είναι πλήρως εκσυγχρονισμένα, αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

O CEO των Fincantieri, κ. Giuseppe Bono, επεσήμανε την ικανοποίησή του για τη νέα συμφωνία των ναυπηγείων με την MSC Cruises, καθώς μέσα από αυτήν θα ναυπηγηθεί μια νέα γενιά κρουαζιερόπλοιων, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, τεχνολογική καινοτομία και άνεση για τους επιβάτες.

Με την ένταξη των τεσσάρων παραπάνω κρουαζιερόπλοιων, το βιβλίο παραγγελιών των Fincantieri περιλαμβάνει 53 κρουαζιερόπλοια, επιβεβαιώνοντας την ηγετική τους θέση στον τομέα της ναυπήγησης κρουαζιερόπλοιων.

Φωτό: MSC Cruises

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.