Τρία υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια για την Silversea Cruises

Τρία υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια για την Silversea Cruises

99
Τρία υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια για την Silversea Cruises

Η Royal Caribbean Cruises Ltd. και η Silversea Cruises προχώρησαν σε παραγγελία για τη ναυπήγηση 3 υπερπολυτελών κρουαζιερόπλοιων εξερεύνησης.

Τον περασμένο Ιούνιο η Royal Caribbean, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε εξαγορά του 66,7% των μετοχών της SilverSea Cruises, η οποία δραστηριοποιείται στις πολυτελείς κρουαζιέρες αλλά και στις κρουαζιέρες εξερεύνησης, έναντι του $1 δις.

Τα δύο εκ των τριών κρουαζιερόπλοιων, κατηγορίας New Evolution Class, πρόκειται να ναυπηγηθούν από τα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft, με το πρώτο να εκτιμάται ότι θα παραδοθεί εντός του 2022.

Το τρίτο πλοίο, το οποίο θα φέρει την ονομασία «Silver Origin», θα ναυπηγηθεί από τα ολλανδικά ναυπηγεία Shipyard De Hoop και αναμένεται να παραδοθεί τον Μάρτιο του 2022.

Τα τρία παραπάνω πλοία θα ενταχθούν στον στόλο της Silversea Cruises.

Η Silversea Cruises, με στόλο εννέα πλοίων σήμερα, προσφέρει κρουαζιέρες στην Ανταρκτική, στην Αρκτική και στη Γροιλανδία με εισιτήρια που αγγίζουν τα $5.000.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.