50 χρόνια λαμπρής πορείας για την Evergreen

50 χρόνια λαμπρής πορείας για την Evergreen

122
50 χρόνια λαμπρής πορείας για την Evergreen

Με κάθε επισημότητα γιόρτασε η Evergreen Group τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Chang Yung-Fa στην Ταιβάν.

Το banner της εκδήλωσης εντυπωσιακό. Τα πράσινα κύματα στα χρώματα της Evergreen υποδηλώνουν την μεγαλειώδη ενέργεια των ωκεανών, συμβολίζοντας παράλληλα τα συνεχή καινοτόμα επιτεύγματα του ομίλου. Από την άλλη, η πυξίδα συμβολίζει την εταιρική φιλοσοφία του ιδρυτή της Evergreen, Dr. Chang, η οποία καθοδηγεί τους υπαλλήλους της όλα αυτά τα χρόνια ώστε να συμβαδίζουν με τις αξίες της εταιρείας.

Η τελετή ξεκίνησε με την ομιλία του K.H. Chang της Evergreen International Corp., ο οποίος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες και τους εργαζομένους στον όμιλο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το ευρύ κοινό για την στήριξη που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου η Evergreen να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδια της. Παράλληλα στην τελετή εορτασμού συμμετείχαν και πελάτες τόσο της ναυτιλιακής όσο και της αεροπορικής βιομηχανίας της Evergreen.

Από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ταϊβάν, Wu Hong-Mo, σημείωσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των 50 αυτών χρόνων η Evergreen έχει δημιουργήσει ένα υψηλής ποιότητας δίκτυο ναυτιλιακών και αεροπορικών υπηρεσιών, το οποίο όπως τόνισε συντελεί στην ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου και των μεταφορών.

Σημειώνεται ότι η Evergreen ιδρύθηκε το 1968 από Y.F. Chang, ενώ το 1972 εγκαινίασε την πρώτη liner τακτική γραμμή διευκολύνοντας την μεταφορά εμπορευμάτων προς την ταχέως τότε αναπτυσσόμενη αγορά της Μέσης Ανατολής. Έως το 1985 η Evergreen αναδείχτηκε στην μεγαλύτερη εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο.

Και ο γιγαντισμός της Evergreen δεν σταμάτησε εκεί καθώς στην ιστορική 20ετή επέτειο της ο εμπνευστής της, Dr. Chang, ανακοίνωσε τα σχέδια του ομίλου για την επένδυση και την ανάπτυξη της πρώτης ιδιωτικής αερογραμμής της Ταϊβάν, της EVA Air. Από το 1991, όταν και η EVA Αir ξεκίνησε τα τακτικά της δρομολόγια μέχρι και σήμερα η ταϊβανέζικη αεροπορική εταιρεία χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σήμερα πέρα από τον κλάδο των διά θαλάσσης και αέρος μεταφορών, ο όμιλος έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό conglomerate επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του στις τεχνολογίες αεροπλοΐας, στην παραγωγή χάλυβα κ.ά., πάντα πιστός στις αρχές και στην φιλοσοφία του ιδρυτή του.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.