Ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση «SMM HAMBURG 2018»

Ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση «SMM HAMBURG 2018»

278
Ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση «SMM HAMBURG 2018»

Στη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση της Γερμανίας, SMM Hamburg 2018, θα λάβουν μέρος οι Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (ΗΕΜΕΧΡΟ). H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 4 μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, στο τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, το Αμβούργο.

Σημαντικός υποστηρικτής στην προσπάθεια των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού για εξωστρέφεια, αποτελεί η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Εnterprise Greece), με την αρωγή της οποίας διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική αποστολή στο Αμβούργο.

Η «SMM HAMBURG» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και του ναυτιλιακού βιομηχανικού εξοπλισμού καθώς προσελκύει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και συμμετέχουν όλες οι παγκόσμιες δυνάμεις της ναυτιλίας.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος, διαμέσου του εθνικού περιπτέρου (Stand No: Β7.320) ή μεμονωμένα, 16 εταιρείες μέλη της ΗΕΜΕΧΡΟ και συγκεκριμένα οι εταιρείες: Aluminox, Captain Nemo, D. Koronakis, Elvik, Emmis, Environmental Protection Engineering, Erma First, Farad, Kleemann Hellas, Nanophos, Prisma Electronics, Psyctotherm, Seabright, Selma, Uteco και Valiadis Hellenic Motors.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.