OnePort: μία νέα πλαρφόρμα από την Chevron Marine Lubricants

OnePort: μία νέα πλαρφόρμα από την Chevron Marine Lubricants

211
OnePort: μία νέα πλαρφόρμα από την Chevron Marine Lubricants

Η ναυτιλία αλλάζει με ρυθμούς πιο γρήγορους από ποτέ αν και θα μπορούσε να ειπωθεί ότι στο σύνολό του ο κλάδος άργησε να υιοθετήσει την ψηφιακή τεχνολογία. Παρόλα αυτά, η είσοδος των block chain, της δυνατότητας αποθήκευσης δεδομένων στο cloud και του ηλεκτρονικού εμπορίου στον ψηφιακό χώρο της ναυτιλίας, πρόκειται να αλλάξουν την αντίληψη αυτή.

H Chevron Marine Lubricants ακολουθεί μια πορεία ψηφιακού μετασχηματισμού με τη νέα πλατφόρμα OnePort, η οποία σχεδιάστηκε για την προώθηση της αποδοτικότητας και την εξάλειψη της περιττής εργασίας. Δημιουργώντας την εν λόγω πλατφόρμα από το μηδέν, χρησιμοποιώντας εσωτερικούς πόρους της εταιρείας, η Chevron Marine Lubricants έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που επικεντρώνεται στις ανάγκες του πελάτη. Ανάμεσα στα άμεσα οφέλη που προσφέρει, είναι η δυνατότητα αναζήτησης τιμών για αρκετά λιμάνια, η ικανότητα παραγγελίας προϊόντων σύμφωνα με τις συστάσεις που έχουν γίνει για τον εκάστοτε στόλο, απλουστευμένες επιλογές προϊόντων και τέλος, μια “one stop shop” υπηρεσία για αποδείξεις παραδόσεων και τιμολόγια.

Ένα βασικό πλεονέκτημα της νέας πλατφόρμας OnePort είναι η αυξημένη λειτουργικότητά της καθώς και η ικανότητά της να προσαρμόζεται ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών καθώς και στην υποδομή του επιχειρηματικού κλάδου των λιπαντικών. Τέλος, η πλατφόρμα OnePort παρέχει στους πελάτες ένα παράθυρο σε όλες τις πτυχές της σχέσης τους με τη Chevron Marine Lubricants, με στόχο να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους για τους πλοιοκτήτες.

Φωτό: Chevron

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.