Το Νεώριο της Σύρου στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της WIMA

Το Νεώριο της Σύρου στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της WIMA

563
Το Νεώριο της Σύρου στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της WIMA

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της WIMA για την προβολή των δραστηριοτήτων των Μελών της και την προσπάθεια δημιουργίας συνεργασιών με Ναυπηγεία και Ναυτιλιακές Εταιρείες, κλιμάκιο του Δ.Σ. μετά από πρόσκληση της Διοίκησης του Νεώριου Σύρου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας την 1η Αυγούστου στα γραφεία του Νεωρίου στην Σύρο.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στα παριστάμενα μέλη της διοίκησης της Onex Syros Shipyards S.A., στους κ. κ. Π. Ξενοκώστα (Διευθύνων Σύμβουλος της Onex Shipyards), Β. Σαββίδη (Γενικό Διευθυντή του Ναυπηγείου) και Γ. Σικουτρή (Διευθυντή Παραγωγής), τις δραστηριότητες της Ένωσης αλλά κυρίως τις ωφέλειες που μπορεί να έχει η νέα εταιρία του Νεωρίου μέσα από μια ενδεχόμενη συνεργασία με την WIMA και τα μέλη της.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας του Ναυπηγείου με τα μέλη της WIMA εξηγώντας με λεπτομέρεια τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχει το κάθε μέλος ξεχωριστά και πως αυτές μπορούν να φανούν χρήσιμες στη νέα Διοίκηση. Η παρουσίαση των μελών της WIMA αντιμετωπίσθηκε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της Διοίκησης του ναυπηγείου, αποκομίζοντας έτσι αισιόδοξα μηνύματα για μελλοντική συνεργασία με τα μέλη της Ένωσης.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.