Ικανοποιημένη η Αγγελική Φράγκου για την πορεία της Navios Midstream

Ικανοποιημένη η Αγγελική Φράγκου για την πορεία της Navios Midstream

519
Ικανοποιημένη η Αγγελική Φράγκου για την πορεία της Navios Midstream

Η Navios Maritime Midstream Partners L.P., πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία δεξαμενόπλοιων, ανακοίνωσε την Πέμπτη 26 Ιουλίου τα εταιρικά της αποτελέσματα για το β’ τρίμηνο του 2018.

Πιο συγκεκριμένα κατά το εν λόγω διάστημα η εταιρεία κατέγραψε κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων $14,7 εκατ., ενώ τα καθαρά της κέρδη ανήλθαν στα $4,3 εκατ. με την Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρο και Διευθύνoντα Σύμβουλο τη Navios Midstream, να δηλώνει ευχαριστημένη για την οικονομική πορεία της εταιρείας. Παράλληλα τα έσοδα της εταιρείας «άγγιξαν» τα $20,8 εκατ. κατά το β’ τρίμηνο του έτους.

Όσον αφορά το α’ εξάμηνο του 2018, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, η Navios Midstream κατέγραψε προσαρμοσμένα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων $28,4 εκατ. και έσοδα $40,6 εκατ. αυξημένα κατά $1 εκατ., συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Ωστόσο η καθαρή ζημία της εταιρείας κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα διαμορφώθηκε στα $25,3 εκατ.

Τέλος όπως αναφέρεται παράλληλα στη σχετική ανακοίνωση, η Navios Midstream, έχει συνάψει συμφωνίες ναύλωσης για τα πλοία της με μέση εναπομένουσα χρονική διάρκεια 2,8 ετών, οι οποίες θα παρέχουν- στην ελληνικών συμφερόντων- εταιρεία μια αξιόπιστη πηγή εσόδων και ταμειακών ροών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.