Αντιπρόεδρος της CIRM εξελέγη η Αθηνά Βεζύρη

Αντιπρόεδρος της CIRM εξελέγη η Αθηνά Βεζύρη

471
Αντιπρόεδρος της CIRM εξελέγη η Αθηνά Βεζύρη

Ο κύριος Ιωάννης Λαδερός, CEO της SRH Marine Sait, ανακοίνωσε ότι η κυρία Αθηνά Βεζύρη, μη Εκτελεστική Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SRH Marine Sait, εξελέγη Αντιπρόεδρος της CIRM για τα επόμενα τρία έτη, κατά τη γενική Συνέλευση που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο στο Σαν Σεμπαστιάν. «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που επιλέχθηκα σε μία τέτοια θέση κλειδί και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να οδηγήσω τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες στη νέα ψηφιοποιημένη εποχή» δήλωσε η κυρία Βεζύρη.

Η CIRM ιδρύθηκε στην Ισπανία το έτος 1928 από οκτώ εταιρείες δραστηριοποιούμενες στην εφαρμογή των ασύρματων επικοινωνιών στον κλάδο της ναυτιλίας. Η CIRM ξανασυστήθηκε στο Βέλγιο το 1947 και τελικά εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο. Σήμερα τυγχάνει η σημαντικότερη διεθνής ένωση για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ηλεκτρονικών ναυτιλίας, ενώ μέλη της τυγχάνουν 112 εταιρείες από 29 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως. Εν έτει 1961, ο ΙΜΟ αναγνώρισε τη CIRM ως μία από τις πρώτες εννέα διεθνείς και μη κυβερνητικές οργανώσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα του.

«Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε ιδιαίτερα την εξέχουσα θέση της CIRM στον κλάδο των ηλεκτρονικών ναυτιλίας και είμαστε πολύ ευτυχείς που η κυρία Αθηνά Βεζύρη διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στους κόλπους της μετά την εκλογή της», δήλωσε ο κύριος Ιωάννης Λαδερός, CEO της SRH Marine Sait.

Η θητεία της κυρίας Βεζύρη στη CIRM ξεκίνησε το Μάιο του 2018.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.