Χαμόγελα αισιοδοξίας για την πορεία της DSME

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την πορεία της DSME

158
Χαμόγελα αισιοδοξίας για την πορεία της DSME

Η Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) έλαβε παραγγελία για τη ναυπήγηση δύο δεξαμενόπλοιων κατηγορίας VLCC (Very Large Crude Carriers).

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης η εταιρεία που έχει προβεί στην συγκεκριμένη παραγγελία είναι αμερικανικών συμφερόντων. Ωστόσο το όνομά της δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα.

Τα δύο δεξαμενόπλοια πρόκειται να ναυπηγηθούν στο ναυπηγείο Okpo της DSME το οποίο βρίσκεται στην πόλη Geoje, στο νότιο τμήμα της Ν. Κορέας, ενώ υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμα προς παράδοση το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Με την ένταξη των δύο παραπάνω δεξαμενόπλοιων στο βιβλίο παραγγελιών της DSME, τα νοτιοκορεάτικα ναυπηγεία εκτιμάται ότι από τις αρχές του 2018 έως και σήμερα έχουν λάβει παραγγελίες για 10 πλοία.

Η DSME αναμένει εντός του τρέχοντος έτους να λάβει παραγγελίες για νέα πλοία αξίας $7,3 δις και οι πωλήσεις της να ανέλθουν σε $9,3 δις.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.