Τον τίτλο της «αεροπορικής εταιρείας της χρονιάς» κατακτά η Emirates

Τον τίτλο της «αεροπορικής εταιρείας της χρονιάς» κατακτά η Emirates

106
Τον τίτλο της «αεροπορικής εταιρείας της χρονιάς» κατακτά η Emirates

Η Emirates αναδείχθηκε «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στα Air Transport Awards 2018. Η Emirates κέρδισε τη σημαντική αυτή διάκριση μετά από απόφαση μιας επιτροπής από στελέχη και ειδικούς από διαφορετικούς τομείς της αεροπλοΐας.

O Thierry Antinori, Executive Vice President & Chief Commercial Officer της Emirates παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας. Μιλώντας για αυτή τη νίκη, ο κ. Antinori δήλωσε: «Είναι τιμή μας που ξεχωρίσαμε στα Air Transport Awards για την αφοσίωσή μας στην τελειότητα. Είμαστε μια πραγματικά πελατο-κεντρική εταιρεία σε όλους μας τους τομείς και στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον αέρα και στο έδαφος, επενδύοντας σε έναν υπερσύγχρονο στόλο, σε καινοτόμα προϊόντα και στην ενίσχυση των υπηρεσιών μας. Επίσης, αξιοποιούμε την τεχνολογία σε όλες μας τις λειτουργίες, ώστε να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τις διαρκώς εξελισσόμενες προσδοκίες των επιβατών μας. Το βραβείο αυτό αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών των ανθρώπων της Emirates, που κάνουν τη διαφορά καθημερινά, φροντίζοντας τους επιβάτες και κρατώντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας στο ύψιστο επίπεδο».

Η Emirates είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με το δίκτυό της να περιλαμβάνει 159 προορισμούς σε 85 χώρες, ενώ διαθέτει το νεότερο στόλο ευρείας ατράκτου στον κόσμο, αποτελούμενο από αεροσκάφη Boeing 777 και Airbus A380.

Τα τελευταία χρόνια η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε σημαντικές βελτιώσεις στο προϊόν που προσφέρει τόσο στο Boeing 777 όσο και στο A380. Η Emirates παρουσίασε το νέο A380 Onboard Lounge, το οποίο διαθέτει μια μοναδική ατμόσφαιρα, ανανεωμένη τοποθέτηση στα καθίσματα του εμβληματικού bar (η διακόσμηση του οποίου είναι εμπνευσμένη από ιδιωτικό γιοτ), αλλά και… πινελιές υψηλής τεχνολογίας.

Το Νοέμβριο του 2017, η Emirates αποκάλυψε τις πρωτοποριακές ιδιωτικές σουίτες της πρώτης θέσης του Boeing 777-300ER, οι οποίες ήρθαν να αλλάξουν το παιχνίδι στην First Class εμπειρία. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας αναβάθμισης πολλών εκατομμυρίων σε όλες τις θέσεις. Η εταιρεία ακόμη εισήγαγε ολοκαίνουργια στοιχεία και νέα διάταξη στην Business Class του Boeing 777-200LR, με πιο ευρύχωρες θέσεις, τοποθετημένες για πρώτη φορά σε διάταξη 2-2-2.

Το ice, το πρωτοποριακό σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates, συνεχίζει να εξελίσσεται, προσφέροντας έως και 3.500 κανάλια ψυχαγωγίας στους επιβάτες όλων των θέσεων. Στην οικονομική θέση, η Emirates προσφέρει κουβέρτες φιλικές στο περιβάλλον, φτιαγμένες από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα προσφοράς οικολογικών κουβερτών της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας.

Στο έδαφος, η αεροπορική εταιρεία επέκτεινε το δίκτυο των lounge της και σήμερα λειτουργεί 41 Emirates Lounges ανά τον κόσμο. Αναβαθμίζοντας περαιτέρω την εμπειρία των επιβατών στο έδαφος, η Emirates και οι συνεργάτες της ανακοίνωσαν την πρωτοβουλία ‘Together’, μια συνεργασία που στόχο έχει μια ενιαία, άριστη εμπειρία στο αεροδρόμιο, με την εφαρμογή βιομετρικής τεχνολογίας και νέες, αυτοματοποιημένες πύλες ελέγχου, για ομαλότερη ροή των επιβατών μέσω κομβικών σημείων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.