Ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία της Ocean Network Express

Ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία της Ocean Network Express

478
Ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία της Ocean Network Express

Την 1η Απριλίου 2018 ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία της Ocean Network Express (ONE), η οποία αποτελεί μία νέα συμμαχία στην αγορά των containerships.

Η συγκεκριμένη συμμαχία έχει προκύψει από την συνεργασία των ιαπωνικών εταιρειών Mitsui OSK Lines, Nippon Yusen Kaisha (NYK) και Kawasaki Kisen Kaisha (K Line), οι οποίες θα ενοποιήσουν τις ναυτιλιακές τους δραστηριότητες, καθώς και την διαχείριση τερματικών σταθμών σε παγκόσμιο επίπεδο, με εξαίρεση όσους τερματικούς σταθμούς διαχειρίζονται στην Ιαπωνία.

Μέσω της ενοποίησης των τριών παραπάνω εταιρειών η συμμαχία θα διαθέτει έναν στόλο από 250 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 1.440.000 TEUs.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ONE, η συμμαχία θα δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ εκτιμάται ότι θα διακινεί εμπορεύματα σε πάνω από 200 λιμένες, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες συμμαχίες στην αγορά των containerships σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος της συμμαχίας ONE αποτελεί η παροχή ανταγωνιστικών, καινοτόμων και υψηλής ποιότητας μεταφορικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Φωτό: one-line.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.