Το 26ο πλοίο της παραλαμβάνει η Carnival Cruise Line

Το 26ο πλοίο της παραλαμβάνει η Carnival Cruise Line

147
Το 26ο πλοίο της παραλαμβάνει η Carnival Cruise Line

Η Carnival Cruise Line, θυγατρική εταιρεία της Carnival Corporation, παρέλαβε πρόσφατα το 26ο πλοίο της. Πρόκειται για το «Carnival Horizon», το οποίο ναυπηγήθηκε από τα ιταλικά ναυπηγεία των Fincantieri στο Monfalcone.

Το «Carnival Horizon», μήκους 323 μ., έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 3.954 επιβάτες, ενώ αποτελεί αδελφό πλοίο του «Carnival Vista» το οποίο παραδόθηκε στην εταιρεία το 2016.

Από τον ερχόμενο Απρίλιο το νέο πλοίο της Carnival θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί κρουαζιέρες έχοντας αρχικά ως home port το λιμένα της Βαρκελώνης, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 και για διάστημα ενός έτους πρόκειται να εκτελεί κρουαζιέρες στην Καραϊβική Θάλασσα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri το νέο κρουαζιερόπλοιο της Carnival Cruise Line είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες οι οποίες συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση των εκπομπών των αέριων ρύπων.

Φωτό: Carnival Cruise Line

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.