Σε τροχιά ανάπτυξης η ERMA FIRST

Σε τροχιά ανάπτυξης η ERMA FIRST

395
Σε τροχιά ανάπτυξης η ERMA FIRST

Το Σάββατο 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γραφείου που άνοιξε η ERMA FIRST στο Μπουσάν της Ν. Κορέας, με την παρουσία των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας και της Magna Mare, η οποία αποτελεί αντιπρόσωπο της ERMA FIRST στη Ν. Κορέα.

Αφού κατάφερε να καταγράψει ικανοποιητικά αποτελέσματα και σε μια προσπάθεια να επεκταθούν οι υπηρεσίες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης για συστήματα και υπηρεσίες, η ERMA FIRST σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στη Ν. Κορέα, Magna Mare, προχώρησε στο άνοιγμα ενός νέου υποκαταστήματος στην καρδιά της ναυτιλιακής πόλης του Μπουσάν.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της ERMA FIRST, διευκρίνισε πως το νέο γραφείο υπογραμμίζει τόσο την εγγύτητα με τους υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας στην Κορέα όσο και τη φιλοδοξία της να προσφέρει την εμπειρία της σε μεγάλα ναυτιλιακά κέντρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σταμπεδάκης ανέφερε ότι «πιστεύουμε ότι τα νέα μας γραφεία σε μια τόσο σημαντική και ωθούμενη από την αγορά τοποθεσία θα επεκτείνει το εύρος των υπηρεσιών μας, θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε περαιτέρω την υποστήριξή μας σε όλα τα κορεατικά ναυπηγεία και θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στην ζήτηση σε πραγματικό χρόνο».

Το άνοιγμα του νέου γραφείου της ERMA FIRST στη Ν. Κορέα ευθυγραμμίζεται με την μακροχρόνια στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία προωθείται όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.