Η Eniram προσφέρει λύσεις για την παρακολούθηση της απόδοσης των στόλων

Η Eniram προσφέρει λύσεις για την παρακολούθηση της απόδοσης των στόλων

135
Η Eniram προσφέρει λύσεις για την παρακολούθηση της απόδοσης των στόλων

Η Eniram, μια εταιρεία της Wärtsilä, εισήγαγε το Eniram SkyLight 3.0 για την παρακολούθηση της απόδοσης των στόλων και συνεργάζεται με τη Concirrus για την παροχή εξελιγμένων λύσεων ασφαλίσεων θαλασσίων μεταφορών, οι οποίες βασίζονται σε ακριβή επιχειρησιακά δεδομένα.

Το Eniram SkyLight 3.0 αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση της συνδρομητικής υπηρεσίας της Eniram  για την παρακολούθηση της απόδοσης στόλων. Η εν λόγω υπηρεσία περιλαμβάνει πλέον ειδοποιήσεις για κινητά τηλέφωνα καθώς και εικονική παρακολούθηση των RPM (στροφών ανά λεπτό) της προπέλας. Αυτή η τελευταία καινοτομία υποστηρίζει την πρόθεση της Wärtsilä να οδηγήσει τον μετασχηματισμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας προς ένα έξυπνο θαλάσσιο οικοσύστημα μέσω βελτιωμένης συνδεσιμότητας και χρήσης δεδομένων πραγματικού χρόνου.

8d945eed0b8ecb78_800x800ar

Επιπλέον, η συνεργασία της Eniram με τη Concirrus θα επιτρέπει την ενσωμάτωση  των δεδομένων που παρέχει η υπηρεσία Eniram SkyLight 3.0 στην εφαρμογή Quest της Concirrus, η οποία επιτρέπει στις ασφαλιστικές εταιρείες να διαχειρίζονται ενεργά τους κινδύνους σε πραγματικό χρόνο, επιτυγχάνοντας λειτουργικές αποδόσεις που κατά τα άλλα είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Τα ακριβή λειτουργικά δεδομένα πραγματικού χρόνου θα χρησιμοποιούνται για την παροχή μιας διαφανούς προβολής των κινδύνων, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόζουν την ασφάλισή τους και να πληρώνουν μόνο για ό,τι χρειάζονται.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.