Ψήφος εμπιστοσύνης της Delta στην Airbus

Ψήφος εμπιστοσύνης της Delta στην Airbus

118
Ψήφος εμπιστοσύνης της Delta στην Airbus

Το 2017 κλείνει με πολλά χαμόγελα για την ευρωπαϊκή Airbus, η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι έλαβε μία ακόμα μεγάλη παραγγελία από έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Delta Air Lines προχώρησε στην παραγγελία συνολικά 100 αεροσκαφών της οικογένειας Α321neo ACF (Airbus Cabin Flex configuration), με στόχο να βελτιώσει την ταξιωτική εμπειρία των επιβατών της.

Τα περισσότερα από τα νέα αεροσκάφη της Delta, όπως ανακοίνωσε ο Tom Enders, CEO της Airbus, θα κατασκευαστούν στην Αμερική, στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η ευρωπαϊκή Airbus στο Μόμπαϊλ της Αλαμπάμα. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο κατασκευάζονται και παραδίδονται από την Airbus σε αμερικανικές εταιρείες, και σε μηνιαία βάση, τέσσερα αεροσκάφη.

Με αυτή τη νέα παραγγελία, ο συνολικός αριθμός των αεροσκαφών Α321 που έχει παραγγείλει η Delta από την Airbus τα τελευταία χρόνια αγγίζει τα 117.

Τα αεροσκάφη της οικογένειας Α321 έχουν αποδειχθεί, από την είσοδό τους στην αγορά το 2010 έως και σήμερα, ως το best seller της Airbus, με 96 πελάτες να έχουν δώσει παραγγελίες για συνολικά 5.300 αεροσκάφη.

Φωτό: airbus.com

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.