Οι Έλληνες κατασκευαστές κατακτούν το Ρότερνταμ

Οι Έλληνες κατασκευαστές κατακτούν το Ρότερνταμ

1315
Οι Έλληνες κατασκευαστές κατακτούν το Ρότερνταμ

Δυναμικό «παρών» δίνουν από σήμερα, Τρίτη, 7 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, οι 12 ελληνικές εταιρείες και οι πολυπληθείς αντιπροσωπίες τους, οι οποίες συμμετέχουν στο ελληνικό περίπτερο της διεθνούς έκθεσης Europort 2017, που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ, των Κάτω Χωρών, που αποτελεί και τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό λιμένα.

Η HEMEXPO, ο φορέας εκπροσώπησης των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού, με τη συμμετοχή της WIMA, για μια ακόμη χρονιά προβάλλει την ελληνική επιχειρηματικότητα, την έρευνα και την καινοτομία σε όλα τα διεθνή fora της ναυτιλίας και συμμετέχει σε εκθέσεις στις μεγάλες ναυτιλιακές μητροπόλεις του κόσμου.

Η εξωστρέφεια των Ελλήνων Κατασκευαστών και Εξαγωγέων αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητα της νέας γενιάς που ηγείται του ελληνικού ναυτιλιακού επιχειρείν. Μετά το Μαϊάμι, τη Σιγκαπούρη, το Μπουσάν, η ελληνική αποστολή κατακτά και το Ρότερνταμ, με ένα εθνικό περίπτερο «ντυμένο» στα γαλάζια και λευκά χρώματα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι ακόλουθες:

CAPTAIN NEMO
D. KORONAKIS S.A.
FARAD S.A.
NANOPHOS S.A.
PRISMA ELECTRONICS S.A.
PSYCTOTHERM
SEABRIGHT
SRH MARINE ELECTRONICS S.A.
UTECO
WIMA

Αρωγοί της προσπάθειας για την εξωστρέφεια των Ελλήνων Κατασκευαστών είναι για μια ακόμη φορά τα Ναυτικά Χρονικά, τα οποία συμμετέχουν προβάλλοντας το ελληνικό ναυτιλιακό επιχειρείν.

Το ελληνικό περίπτερο της HEMEXPO, με αριθμό 4112, θα το βρείτε στο εκθεσιακό κέντρο Rotterdam Ahoy, όπου φιλοξενείται η έκθεση Europort 2017.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.