Τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου από την Wärtsilä

    218
    Τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου από την Wärtsilä

    Η εταιρεία Wärtsilä θα παρέχει το σύστημα διαχείρισης φορτίου και τις δεξαμενές φορτίου για ένα νέο πλοίο μεταφοράς καυσίμου LNG χωρητικότητας 3.000 κυβικών μέτρων. Το συγκεκριμένο πλοίο το οποίο ανήκει στην LNG Shipping, μια κοινοπραξία μεταξύ των Victrol και CFT Corporation, ναυπηγείται στη Ρουμανία και θα εξοπλιστεί στην Ολλανδία.

    Όταν παραδοθεί, θα εκμισθωθεί από την Shell Western LNG B.V. (Shell), και θα επιχειρεί έξω από το Ρότερνταμ, παρέχοντας στην εταιρεία πρόσθετη ευελιξία στον ανεφοδιασμό πλοίων με καύσιμο LNG, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που επιχειρούν στις εσωτερικές πλωτές οδούς της Ευρώπης.

    Το πλήρες πεδίο εφαρμογής των λύσεων της Wärtsilä περιλαμβάνει το σύστημα διαχείρισης φορτίου, τις δεξαμενές φορτίου καθώς και την εγκατάσταση της διάταξης του φορτίου στο πλοίο.

    Ο κ. Timo Koponen, Αντιπρόεδρος του τμήματος Flow & Gas Solutions της Wärtsilä Marine Solutions, ανέφερε: «Αναμφισβήτητα, η ανάθεση αυτής της σύμβασης βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην τεράστια εμπειρία και στην ευρεία τεχνογνωσία της Wärtsilä σχετικά με τα συστήματα αερίου. Η ισχύς μας σε όλη την αξιακή αλυσίδα του LNG είναι γνωστή, και αυτό το νέο πλοίο μεταφοράς καυσίμου προσθέτει έναν ακόμη κρίκο σε αυτή την αλυσίδα.»

    Φωτό: wartsila.com

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.