Πολυτέλεια εν πλω στους ποταμούς της Ευρώπης (φωτογραφίες)

Πολυτέλεια εν πλω στους ποταμούς της Ευρώπης (φωτογραφίες)

306
Πολυτέλεια εν πλω στους ποταμούς της Ευρώπης (φωτογραφίες)

Παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες από τα γερμανικά ναυπηγεία MV Werften στο Βίζμαρ το «Crystal Bach», το νέο κρουαζιερόπλοιο της αμερικάνικης εταιρείας Crystal River Cruises. Πρόκειται για την παράδοση του πρώτου από τα συνολικά τέσσερα κρουαζιερόπλοια που έχει παραγγείλει στα γερμανικά ναυπηγεία η αμερικανική ναυτιλιακή, κατηγορίας «Rhein-Klasse», ειδικά ναυπηγημένο για τις ανάγκες των κρουαζιερών που θα εκτελεί στους ποταμούς της Ευρώπης.

To «Crystal Bach» έχει μήκος 135 μέτρα και πλάτος 11,4 μέτρα και θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε Δούναβη, Ρήνο και Μάιν αλλά και άλλους κεντρο-ευρωπαϊκούς ποταμούς. Θα μπορεί να φιλοξενεί έως και 106 επιβάτες σε 55 σουίτες, όλες με μπαλκόνι και απεριόριστη θέα, και οι επιβάτες του θα μπορούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους να επισκέπτονται παραποτάμιες περιοχές σε Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελβετία.

Σε λίγες εβδομάδες θα ακολουθήσει η παράδοση του επόμενου ποταμόπλοιου της σειράς, του «Crystal Mahler», ενώ υπό ναυπήγηση βρίσκονται τα υπόλοιπα δύο κρουαζιερόπλοια, τα «Crystal Debussy» και «Crystal Ravel», και αναμένεται να παραδοθούν έως τον ερχόμενο Μάιο.

Φωτό: crystalcruises.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.