Η οικογένεια Λάτση επενδύει στην αγορά τoυ Dry

Η οικογένεια Λάτση επενδύει στην αγορά τoυ Dry

1257
Η οικογένεια Λάτση επενδύει στην αγορά τoυ Dry

Με κύρια επιδίωξη τις επενδύσεις σε πλοία ξηρού φορτίου, τύπου Supramax και Panamax, συνεστήθη η Κοινοπραξία “Ivy Shipping LLC” από τον κ. Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και άλλους δύο, παγκοσμίου βεληνεκούς, επενδυτές.

Ήδη, ως πρώτη επενδυτική κίνηση, η Ivy Shipping προχώρησε στην αγορά τεσσάρων Supramax, 6ετίας, κατασκευασμένα σε ιαπωνέζικο ναυπηγείο. Τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και η διαχείριση τους πραγματοποιείται από την Marla Shipmanagement Ltd συμφερόντων του κ. Πάρι Λάτση – Κασιδόκωστα.  Η Ivy Shipping θα παρακολουθεί την πορεία των αγορών και οι μέτοχοι της έχουν ήδη συμφωνήσει την επέκταση του στόλου, έως το τέλος του 2017, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης αναφορικά με τη νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση σχολίασε σχετικά: «Το 2014 θέσαμε ως στόχο την αύξηση του στόλου μας στα LPG και τα δεξαμενόπλοια, που είναι ο παραδοσιακός χώρος δραστηριοποίησης μας. Τρία χρόνια μετά ο στόχος έχει επιτευχθεί με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες λάβαμε την απόφαση να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των φορτηγών πλοίων με τη συνεργασία πολύ σημαντικών, διεθνών, στρατηγικών επενδυτών. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνεργασία αυτή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση προσβλέπουμε στην επίτευξη των νέων στόχων που από κοινού θέσαμε».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.