Δάνειο ύψους $160,8 εκατ. για την Navigator Holdings

Δάνειο ύψους $160,8 εκατ. για την Navigator Holdings

115
Δάνειο ύψους $160,8 εκατ. για την Navigator Holdings

Η Navigator Holdings, η οποία διαχειρίζεται πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, κατηγορίας handysize, εξασφάλισε δάνειο ύψους $160,8 εκατ.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με μια ομάδα τραπεζών, μεταξύ των οποίων, η Nordea Bank, η BNP Paribas, η DVB Bank, η ING Bank και η Skandinaviska Enskilda Banken για τη λήψη του δανείου. Με το δάνειο αυτό η Navigator Holdings πρόκειται να αναχρηματοδοτήσει ένα άλλο δάνειο που είχε πάρει η ίδια στο παρελθόν, το οποίο λήγει τον Φεβρουάριο του 2018 και επιπρόσθετα θα ενισχύσει το κεφάλαιο κίνησης της εταιρείας.

Το νέο δάνειο της Navigator Holdings έχει χρονική διάρκεια έξι έτη και ως εγγύηση για την αποπληρωμή του η εταιρεία έχει υποθηκεύσει έξι από τα πλοία της.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται συνολικά από 36 πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, ενώ αναμένεται η παραλαβή δύο νεότευκτων πλοίων μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου 2017.

Φωτό: navigatorgas.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.