Σε πλήρη λειτουργία ο επιβατικός σταθμός Τ2 στο λιμένα Ηγουμενίτσας

Σε πλήρη λειτουργία ο επιβατικός σταθμός Τ2 στο λιμένα Ηγουμενίτσας

117
Σε πλήρη λειτουργία ο επιβατικός σταθμός Τ2 στο λιμένα Ηγουμενίτσας

Στο ισόγειο του νέου Τερματικού Σταθμού – Τ2 στο λιμένα Ηγουμενίτσας λειτουργούν πλέον πλήρως, από τις 12 Ιουνίου, όλα τα γραφεία των ναυτιλιακών εταιρειών και εξυπηρετείται το check – in των φορτηγών οχημάτων με προορισμό τους λιμένες Ανκόνα, Βενετίας και Τεργέστης. Πέραν των ναυτιλιακών εταιρειών λειτουργεί κανονικά και κατάστημα Αφορολογήτων Ειδών (Duty Free Shop).

Η Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. ενημερώνει πως ο Τερματικός Σταθμός – Τ2 έχει εξοπλιστεί πλήρως, έτσι ώστε στον επιβάτη να παρέχεται ασφάλεια, αλλά και κάθε επιπλέον διευκόλυνση και πληροφορία.

Συγκεκριμένα, ο επιβατικός σταθμός εξοπλίστηκε με όλα τα απαραίτητα για τον έλεγχο ασφαλούς διακίνησης, με βάση τους κανόνες που επιτάσσει ο διεθνής κώδικας ISPS. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες οθόνες πληροφόρησης δρομολογίων,infokiosk με τουριστικές πληροφορίες και κάθε χρήσιμη πληροφορία για τον επιβάτη, οθόνη προβολής video και φωτογραφικού υλικού με αξιοθέατα του Νομού και των γύρω περιοχών.

Επίσης, ο σταθμός διαθέτει Ασύρματο Δίκτυο Ελεύθερης πρόσβασης, καθώς και Internet Point, όπου υπάρχουν διαθέσιμοι για το κοινό τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και θέσεις παροχής φόρτισης συσκευών.

Ο σταθμός θα αναβαθμίζεται συνεχώς μιας και στόχος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αλλά και των χρηστών του λιμένα.

Φωτό: olig.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.