Οι Celestyal Cruises και Heineken Champions Voyage προωθούν την ελληνική ομορφιά

Οι Celestyal Cruises και Heineken Champions Voyage προωθούν την ελληνική ομορφιά

745
Οι Celestyal Cruises και Heineken Champions Voyage προωθούν την ελληνική ομορφιά

H παγκόσμια διοργάνωση του «Heineken Champions Voyage» θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε πάνω από 500 τυχερούς από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League πάνω στο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Nefeli» της Celestyal Cruises, στο πλαίσιο κρουαζιέρας που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου με προορισμό τη Μύκονο.

Το «Heineken Champions Voyage», ως μια αναγνωρισμένη διεθνής διοργάνωση, αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική αφορμή προώθησης της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς θα συνοδευτεί και από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας με επίκεντρο την Ελλάδα και τη Μύκονο σε περισσότερες από 50 χώρες.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας / CLIA Europe, δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη διεθνή συνεργασία και κυρίως τη δυνατότητα να προβάλουμε τις ομορφιές της χώρας μας αλλά και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που παρέχουμε στους επιβάτες μας. Επιπλέον πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί την κρουαζιέρα, ένα δυναμικά ανερχόμενο κλάδο του τουρισμού ως ιδανική επιλογή που συνδυάζει διακοπές και ψυχαγωγία. Ευχόμαστε οι φιλοξενούμενοι της Heineken να απολαύσουν πραγματικά το ταξίδι, τη Μυκονιάτικη κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Φωτό: celestyalcruises.gr

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.