Η «Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος» βραβεύτηκε για την ανθρωπιστική της δράση

Η «Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος» βραβεύτηκε για την ανθρωπιστική της δράση

894
Η «Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος» βραβεύτηκε για την ανθρωπιστική της δράση

Στην φετινή εκδήλωση του θεσμού «Bravo Sustainability Awards 2017» που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα «Δημιουργούμε Όλοι Μαζί την Ελλάδα του Αύριο», η «Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος» βραβεύτηκε στην κατηγορία «Bravo Society» για την διάθεση ναυαγοσωστικού σκάφους στο κράτος με σκοπό την διάσωση προσφύγων.

Ο κ. Ιωάννης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΠΠ Α.Ε. παρέλαβε σε θερμό κλίμα το βραβείο της τιμητικής αυτής διάκρισης, αναφέροντας ότι: «Η μαρτυρία καθενός εκ των 1.868 ανθρώπων από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ που διασώθηκαν από το πλήρωμα του ΑΙΓΙΣ Ι, οι έμπρακτες και δημόσιες εκδηλώσεις ευγνωμοσύνης της τοπικής κοινωνίας της Χίου και των Οινουσσών, αλλά και σύσσωμης της Λιμενικής Αρχής, ήταν η επιβράβευση στην απόφασή μας να προσφέρουμε σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση».

Από αριστερά προς δεξιά: Κα Ελένη Πολυχρονοπούλου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, κ. Ιωάννης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δρ. Βασίλειος Μαμαλούκας-Φραγκούλης, Διευθυντής Τμήματος Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, κα Ειρήνη Βιτσαρά, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας & κ. Γεώργιος Αρτεμάκης, Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Τμήμα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος της ΤΠΠ Α.Ε.
Από αριστερά προς δεξιά:
Κα Ελένη Πολυχρονοπούλου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, κ. Ιωάννης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δρ. Βασίλειος Μαμαλούκας-Φραγκούλης, Διευθυντής Τμήματος Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, κα Ειρήνη Βιτσαρά, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας & κ. Γεώργιος Αρτεμάκης, Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π., Τμήμα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος της ΤΠΠ Α.Ε.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος προσέθεσε επίσης ότι: «Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά στην μεγαλύτερη προσφυγική κρίση που μετέτρεψε τη θάλασσα της χώρας μας σε μια θανάσιμη παγίδα για χιλιάδες ανθρώπους. Πέρα από την επιθυμία μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτό το ταξίδι απόγνωσης που αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν, υπήρχε και η υποχρέωση ως ελληνική εταιρεία να βοηθήσουμε τη χώρα μας η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις όλων των εποχών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός «Bravo» εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020 και αναπτύσσει έναν κοινωνικό διάλογο αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που αναπτύσσονται στη χώρα μας από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών και προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.