Η Celestyal Cruises ανανεώνει τη διαδικτυακή της εικόνα

Η Celestyal Cruises ανανεώνει τη διαδικτυακή της εικόνα

123
Η Celestyal Cruises ανανεώνει τη διαδικτυακή της εικόνα

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη 18 Μαΐου είναι διαθέσιμη η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, www.celestyalcruises.com, η οποία θα παρέχει εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στους χρήστες της με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην αγγλική, γαλλική, ελληνική και ισπανική γλώσσα.

Μέσω της επανασχεδιασμένης ιστοσελίδας της Celestyal θα δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επιβάτης για να ανακαλύψει, εξερευνήσει και κλείσει μια κρουαζιέρα. Επίσης, θα μπορεί να πληροφορείται τα τελευταία νέα της εταιρείας, τις προσφορές, ενώ θα έχει και την δυνατότητα αγοράς των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει η Celestyal Cruises τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

O CEO της εταιρείας, κ. Κυριάκος Αναστασιάδης δήλωσε σχετικά ότι: «Ο νέος σχεδιασμός της ιστοσελίδας παρέχει μια εξελιγμένη, ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις, καθώς βασίστηκε σε ενδελεχή έρευνα πάνω στη διαδικτυακή συμπεριφορά των καταναλωτών καθώς και στις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο του τουρισμού. Ο ιστότοπός μας είναι πλέον απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το όραμα της εταιρείας μας. Ο ανανεωμένος και ξεκάθαρος σχεδιασμός του δίνει έμφαση στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη. Αυτήν την εμπειρία στοχεύουμε διαρκώς να αναβαθμίζουμε και να επεκτείνουμε από τη στιγμή που o επισκέπτης θα αναζητήσει στο διαδίκτυο την κρουαζιέρα ως τρόπο διακοπών και θα μας επιλέξει, έως την επόμενη φορά που θα ξαναπροτιμήσει ένα από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises».

celestyal1

Φωτό: Celestyal Cruises

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.