Ειδήσεις από τον κόσμο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων

Ειδήσεις από τον κόσμο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων

376
Ειδήσεις από τον κόσμο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων

Διανομή μερίσματος για την Capital

Η Capital Product Partners L.P. ανακοίνωσε τη διανομή μερίσματος για τις κοινές μετοχές της ποσού $0,08/μετοχή, για το 1ο τρίμηνο του 2017. Η πληρωμή θα εκκαθαρισθεί στις 12 Μαΐου 2017 για κατόχους μετοχών της εταιρείας κατά την 5η Μαΐου 2017.

Διανομή μερίσματος για την Dynagas

Η Dynagas LNG Partners LP ανακοίνωσε τη διανομή μερίσματος για τις προνομιούχες μετοχές της “Series A”, ποσού $0,5625/μετοχή, για το διάστημα από 12 Φεβρουαρίου έως και 11 Μαΐου 2017. Η πληρωμή θα γίνει στις 12 Μαΐου 2017 για κατόχους προνομιούχων μετοχών της εταιρείας κατά την 5η Μαΐου 2017.

Διανομή μερίσματος για την NAT

Η Nordic American Tankers Limited ανακοίνωσε τη διανομή μερίσματος για τις κοινές μετοχές της ποσού $0,20/μετοχή, για το 1ο τρίμηνο του 2017. Η πληρωμή θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2017. Πρόκειται για το 79ο συνεχόμενο τρίμηνο κατά το οποίο η αμερικανική εταιρεία διανέμει μέρισμα στους μετόχους της.

Απόκτηση δύο VLCC για την DHT

Η DHT Holdings, που δραστηριοποιείται στα tankers, ανακοίνωσε την παραλαβή δύo πλοίων VLCC από την BW Group Limited. Πρόκειται για τα DHT Opal και DHT Raven. Η εταιρεία προγραμματίζει την παραλαβή έξι ακόμη πλοίων εντός του έτους.

Φωτό: dynagaspartners.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.