Η MAN Diesel & Turbo Hellas διεξήγαγε το «1st Technical Workshop 2017»

Η MAN Diesel & Turbo Hellas διεξήγαγε το «1st Technical Workshop 2017»

419
Η MAN Diesel & Turbo Hellas διεξήγαγε το «1st Technical Workshop 2017»

‘Εχοντας φτάσει το σημείο ορόσημο των 50 χρόνων λειτουργίας στην ελληνική αγορά, η MAN Diesel & Turbo Hellas διεξήγαγε ένα Workshop ευρέως ενδιαφέροντος από ειδικούς στον κλάδο πάνω σε Τεχνικά Θέματα, για τους χρήστες εξοπλισμού της MAN Diesel & Turbo.
Η εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη 28 Ματρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της MAN PrimeServ Academy Piraeus και απευθυνόταν στα Τεχνικά Τμήματα των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών. Πάνω από 100 συμμετέχοντες έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, την οποία άνοιξε ο κ. Διονύσης Χριστοδουλόπουλος –Managing Director της MAN Diesel & Turbo Hellas.
Ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν εκείνα που αφορούσαν την κατάσταση των κυλίνδρων και την λίπανσή τους, ενώ δόθηκε έμφαση στις βέλτιστες πρακτικές και την αξιοποίηση των εμπειριών μέσα από περιπτωσιολογικές μελέτες.
Ο κ. Διονύσης Χριστοδουλόπουλος δήλωσε : «Η διατήρηση του εξοπλισμού στη θάλασσα είναι ζωτικής σημασίας για τις ναυτιλιακές εταιρείες.Η MAN Diesel & Turbo Hellas υποστηρίζει συνεχώς την ελληνική αγορά προσφέροντας τέτοια Technical Workshops τα οποία ενισχύουν τις γνώσεις των τελικών χρηστών και αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές. Τέτοιες πρωτοβουλίες για ημερίδες θα συνεχιστούν μέσα στο 2017».
2 (4)

1 (3)
3 (3)

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.