Εκδήλωση Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Εκδήλωση Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

253
Εκδήλωση Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Εκδήλωση παρουσίασης της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, παρουσία μελών της ναυτιλιακής κοινότητας.
Το έργο προσφοράς που υλοποιεί η ναυτιλιακή κοινότητα σε συλλογικό επίπεδο, μετακινήθηκε το 2016 από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στην Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ (www.syn-enosis.gr), η οποία δημιουργήθηκε για να αποτελέσει σταθερό σημείο συλλογικής κοινωνικής προσφοράς της Ναυτιλίας και να συνδράμει την ελληνική κοινωνία μέσω προγραμμάτων αλληλεγγύης, ανθρωπιστικών έργων και ενεργειών προσφοράς δημοσίου και ευρύτερου ενδιαφέροντος.
Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, υπό την διπλή ιδιότητα του Προέδρου της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανέφερε ότι «μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη γενέτειρά μας και τους συμπολίτες μας και θα έχουμε, μαζί με την μεγάλη ηθική ικανοποίηση της προσφοράς, την τιμή να αποτελούμε για την κοινωνία, αλλά και για τα παιδιά μας, ένα υψηλό πρότυπο υπεύθυνου πολίτη, επιχειρηματία αλλά κυρίως ανθρώπου».

Η κα Μελίνα Τραυλού
Η κα Μελίνα Τραυλού

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς που έχουν ήδη υλοποιηθεί σε συλλογικό επίπεδο ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία της κ. Μελίνας Τραυλού, Αν. Ταμία της ΕΕΕ και Γραμματέα της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, η οποία κάλεσε την ναυτιλιακή κοινότητα να συμμετέχει στο νέο προσκλητήριο συλλογικής κοινωνικής δράσης και να ενδυναμώσει με την ενεργό συνδρομή της αυτό το σπουδαίο έργο για τον τόπο.AV8A9615
Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης Ληξουρίου Κεφαλονιάς της οποίας το ιστορικό κτήριο αποκαταστάθηκε με δαπάνη της ΕΕΕ μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός του 2014.AV8A9724

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.