Ημερίδα με θέμα την παροχή λιμενικών υπηρεσιών για τη χρηματοοικονομική διαφάνεια των...

Ημερίδα με θέμα την παροχή λιμενικών υπηρεσιών για τη χρηματοοικονομική διαφάνεια των λιμένων

73
Ημερίδα με θέμα την παροχή λιμενικών υπηρεσιών για τη χρηματοοικονομική διαφάνεια των λιμένων

Πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Λιμένων Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε., Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα το νέο Κανονισμό της Ε.Ε. “Θέσπιση πλαισίου που αφορά την παροχή λιμενικών υπηρεσιών και κοινών κανόνων για τη χρηματοοικονομική διαφάνεια των λιμένων”.
Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γ. Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, Πρόεδροι και στελέχη των Οργανισμών Λιμένων Α.Ε. και Λιμενικών Ταμείων καθώς και στελέχη των Φορέων της Λιμενικής Βιομηχανίας.
Ομιλητές στην Ημερίδα ήταν οι κ.κ. Δημήτρης Θεολογίτης και Κων/νος Ρήγας εκπρόσωποι της EU-DG MOVE και ο κ. Δημήτρης Μακρής, Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.ΛΙΜ.Ε. Στην Ημερίδα αναπτύχθηκαν πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις, σχετικά με την εφαρμογή του Κανονισμού στα κράτη – μέλη της Ε.Ε. και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ανάπτυξη της Λιμενικής Βιομηχανίας της Ε.Ε.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.