Επίσημος χορηγός του 54ου Ράλλυ Αιγαίου η Jotun Hellas

Επίσημος χορηγός του 54ου Ράλλυ Αιγαίου η Jotun Hellas

208
Επίσημος χορηγός του 54ου Ράλλυ Αιγαίου η Jotun Hellas

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Jotun Hellas στηρίζει, ως επίσημος χορηγός, την προσπάθεια του Πανελλήνιου Όμιλου Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης, να αναδείξει την ελληνική ναυτοσύνη διεθνώς, μέσω της διοργάνωσης του Ράλλυ Αιγαίου.

Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μεγάλη ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης). Είναι το παλαιότερο και λαμπρότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον ελληνικό χώρο και χαρακτηρίζεται ως θαλάσσιος Μαραθώνιος. Από το 1964 συγκεντρώνει αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Φέτος το 54ο Ράλλυ Αιγαίου θα διεξαχθεί στις 14-24 Ιουλίου 2017 περιλαμβάνοντας την διαδρομή, Φάληρο – Σύρος – Χίος – Σκύρος, απόσταση 300 ναυτικών μιλίων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κυρίου Δημήτρη Ζαρογιάννη – Marine Global Key Account Manager της Jotun Hellas: «Η Jotun ως εταιρεία ναυτιλιακών χρωμάτων δεν θα μπορούσε να λείψει από τον πολύχρωμο στόλο του Ράλλυ Αιγαίου».

Aegean Rally

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.