Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΥΝΑΝΠ καθηγητής Γιάννης Θεοτοκάς

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΥΝΑΝΠ καθηγητής Γιάννης Θεοτοκάς

1338
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΥΝΑΝΠ καθηγητής Γιάννης Θεοτοκάς

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθηγητής Γιάννης Θεοτοκάς.

Ειδικότερα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ ο κος Θεοτοκάς ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πολύμηνη συνεργασία τους λέγοντας ότι “εδώ και κάποιες ημέρες είχα υποβάλλει την παραίτησή μου και σήμερα έγινε αποδεκτή”.

Μέχρις στιγμής το υπουργείο Ναυτιλίας δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.

Ο καθηγητής Ι. Θεοτοκάς είναι βαθύς γνώστης των ναυτιλιακών θεμάτων και ιδιαίτερα αγαπητός στους ναυτιλιακούς κύκλους. Ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα στις 7 Απριλίου  του 2015.

Ο κ. Θεοτοκάς γεννήθηκε το 1965 στη Χίο. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο οποίο εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή, με ειδίκευση στη διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Είναι καθηγητής στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με έδρα τη Χίο, στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων. Η έρευνά του επικεντρώνεται στην οργάνωση, τη διοίκηση και τις στρατηγικές των ναυτιλιακών επιχειρήσεων αλλά και τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Τακτικός αρθρογράφος σε πλείστα επιστημονικά περιοδικά ενώ το συγγραφικό του έργο είναι ιδιαίτερα ευρύ όπως και η συμμετοχή του σε ερευνητικά/εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.