Ξεκινά η κατασκευή του τέταρτου κρουαζιερόπλοιου Royal Class της Princess Cruises (βίντεο)

Ξεκινά η κατασκευή του τέταρτου κρουαζιερόπλοιου Royal Class της Princess Cruises (βίντεο)

183
Ξεκινά η κατασκευή του τέταρτου κρουαζιερόπλοιου Royal Class της Princess Cruises (βίντεο)

Στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία (Castellammare di Stabia) πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η επίσημη τελετή για να εορτασθεί η κοπή του πρώτου κομματιού χάλυβα για το τμήμα της πλώρης του τέταρτου κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας «Royal» της Princess Cruises.
Το νέο πλοίο της Princess Cruises, στο οποίο ακόμα δεν έχει δοθεί όνομα, εκτιμάται ότι θα παραδοθεί στην εταιρεία το 2019. Η χωρητικότητά του θα είναι περί τους 142.000 gt, ενώ θα μπορεί να μεταφέρει 3.600 επιβάτες.
Το νέο κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να παρέχει υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης, όπως συμβαίνει και με τα αδελφά του πλοία Royal Princess, Regal Princess και Majestic Princess. Θα διαθέτει ένα πολυτελές αίθριο με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων, ενώ θα διαθέτει και τη μεγαλύτερη οθόνη τηλεόρασης εξωτερικού χώρου.Περισσότερες πληροφορίες ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα δημοσιοποιηθούν μέσα τους επόμενους μήνες.
Κατά την τελετή της κοπής, ο Keith Taylor, executive vice president of fleet operations της Princess Cruises δήλωσε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την 16ετή συνεργασία της εταιρείας του με τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri, την οποία και χαρακτήρισε ως άκρως επιτυχή.
Μία μικρή γεύση του νέου κρουαζιερόπλοιου μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όπου παρουσιάζεται το εντυπωσιακό αδελφό του πλοίο Majestic Princess. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=GsRXOti5OXE.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/HO

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.