Fortissimo: ένα γιοτ για πολυτελείς αποδράσεις (φωτογραφίες)

Fortissimo: ένα γιοτ για πολυτελείς αποδράσεις (φωτογραφίες)

268
Fortissimo: ένα γιοτ για πολυτελείς αποδράσεις (φωτογραφίες)

Ένας από τους πλέον γνωστούς στο χώρο της σχεδίασης γιοτ στον κόσμο, το γραφείο Ken Freivokh Design, σχεδίασε μαζί με τα Fincantieri Yachts ένα φουτουριστικό, ταχύτατο και πολυτελέστατο νέο γιοτ, που φέρει το όνομα «Fortissimo».
Το νέο σούπερ-γιοτ τη ναυπήγηση του οποίου θα αναλάβουν τα ιταλικά Fincantieri Yachts, θα έχει μήκος 145 μέτρων και πλάτος 17,30, συνολικά επτά καταστρώματα, ενώ θα μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα έως και 35 κόμβους. Στο γιοτ, χωρητικότητας 7.000 gt, θα υπάρχουν 8 καμπίνες, που θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 16 επιβάτες, ενώ ένα 48μελές πλήρωμα θα αναλαμβάνει να τους παρέχει μία μοναδική εμπειρία εν πλω.
1-copy
Όπως υποστηρίζει ο Ken Freivokh, η σχεδίαση του νέου σούπερ-γιοτ θα επιτρέπει στους επιβάτες του πανοραμική θέα προς την θάλασσα αλλά και τα λιμάνια και τους τόπους, που θα προσεγγίζει. Από την άλλη η μεγάλη του ταχύτητα θα δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του γιοτ να φτάνει στον προορισμό του μέσα σε ελάχιστο χρόνο, επιτρέποντας την προσέγγιση περισσότερων προορισμών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του νέου σούπερ-γιοτ αλλά εκτιμάται ότι αυτή θα ανέλθει σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, περιορίζοντας έτσι και το εύρος των δυνητικών αγοραστών του.

Φωτό: superyachts.com & Ken Freivokh Design

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.