Η είσοδος της Sky Express σε τακτικά χειμερινά δρομολόγια

Η είσοδος της Sky Express σε τακτικά χειμερινά δρομολόγια

254
Η είσοδος της Sky Express σε τακτικά χειμερινά δρομολόγια

Εντείνεται ο αεροπορικός ανταγωνισμός προς δημοφιλή νησιά αλλά στις άγονες γραμμές με την είσοδο της Sky Express σε τακτικά χειμερινά δρομολόγια από την Αθήνα προς την Πάρο, τη Νάξο, τη Σύρο, την Αστυπάλαια, τη Σητεία, τη Μήλο, τη Σκιάθο, τη Ζάκυνθο, την Ικαρία, τα Κύθηρα και την Κάρπαθο. Η εταιρεία θα εκτελεί επίσης δύο πτήσεις την εβδομάδα από και προς τη Χίο.
Οι περισσότερες πτήσεις ξεκινούν από 1η Οκτωβρίου με τουλάχιστον δύο δρομολόγια την εβδομάδα από και προς τους νησιωτικούς προορισμούς. Παράλληλα διατηρούνται οι ήδη επιτυχημένες πτήσεις από την Αθήνα προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η εταιρεία θα συνδέει επίσης από τον Οκτώβριο τη Θεσσαλονίκη με τη Σάμο και τη Χίο.
Όλες οι πτήσεις περιλαμβάνουν δωρεάν μία αποσκευή (έως 15κιλά) και μία χειραποσκευή (έως 6κιλά) ενώ οι επιβάτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Αθηνών, έχουν πρόσβαση στο Lounge Μελίνα Μερκούρη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.