Νέα δρομολόγια από την Sky Express με ναύλους από 37€

Νέα δρομολόγια από την Sky Express με ναύλους από 37€

172
Νέα δρομολόγια από την Sky Express με ναύλους από 37€

H Sky Express διευρύνει περαιτέρω το πρόγραμμα δρομολογίων της και συμπεριλαμβάνει έναν ακόμα ο προορισμό που είναι από την Αθήνα για τη Χίο.
Συγκεκριμένα από την Αθήνα θα εκτελούνται δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα & Παρασκευή για τον Οκτώβριο, Δευτέρα και Τετάρτη από το Νοέμβριο. Η εταιρεία αναγγέλλει ελκυστικούς ναύλους που ξεκινάνε από 37€.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sky Express οι αναφερόμενοι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, ενώ συμπεριλαμβάνουν μία αποσκευή. Επιπλέον όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα, έχουν πρόσβαση στο Business Lounge “Μελίνα Μερκούρη”.
Η Sky Express έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ώρες πτήσεων, εκτελώντας αεροπορικά δρομολόγια ανάμεσα σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ελλάδα, και έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την ασφάλεια και με την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών.
Τα νέα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας είναι άμεσα διαθέσιμα για κρατήσεις στην ιστοσελίδα: www.skyexpress.gr

Φωτό: skyexpress.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.