H AEGEAN για 4η συνεχή χρονιά στηρίζει τους νέους φοιτητές

H AEGEAN για 4η συνεχή χρονιά στηρίζει τους νέους φοιτητές

194
H AEGEAN για 4η συνεχή χρονιά στηρίζει τους νέους φοιτητές

Η ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17 ξεκινάει σε λίγους μήνες και η Aegean είναι έτοιμη για 4η συνεχή χρονιά, να σταθεί δίπλα σε ακόμα 250 νέους φοιτητές από όλη την Ελλάδα μέσα από το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους».
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, με έμφαση στα νησιά των άγονων γραμμών, ικανοποιώντας έτσι τη σημαντική τους ανάγκη για μετακίνηση.
Στόχος της AEGEAN είναι μέσα από το πρόγραμμα αυτό, να στηρίξει τους νέους που βρίσκονται στο ξεκίνημα της πορείας τους, φέρνοντάς τους κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Κάθε χρόνο μετά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, συνολικά 250 φοιτητές θα λάβουν από την Aegean και την Olympic Air δωρεάν, 8 εισιτήρια ανά έτος για όλη την τετραετή, πενταετή ή και εξαετή ανά περίπτωση, διάρκεια των σπουδών τους.
Τα εισιτήρια που παρέχονται στους φοιτητές, είναι 100% δωρεάν, καθώς καλύπτονται και οι φόροι αεροδρομίων.
Τα κριτήρια για την ένταξη των νέων φοιτητών στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η AEGEAN αντιλαμβάνεται την ανάγκη στήριξης των ελληνικών οικογενειών σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στα νησιά των άγονων γραμμών, έχοντας ως κύρια επιδίωξή να ελαφρύνει τον βεβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.kontastousneous.gr/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.